Друзі! Колеги!
Усіх вас, ваших рідних та близьких вітаю із наближенням Різдва Христового та Нового року. Сподіваюся, що св. Миколай уже приніс у ваші домівки хороший настрій та відчуття казки, і двері ваших душ відкриті до зустрічі Різдва з його особливою атмосферою таїни та світлих почуттів. А за ним з веселощами, іскристим шампанським, запахами ялинки увірветься в наше життя і Новий Рік. Розумію, що наш час для святкувань не найкращий, і що будуть вони через карантинні обмеження швидше віртуальними. Але ж, погодьтеся, свято це не те, що приходить ззовні, а те, що ми відчуваємо. Якщо ми зібралися у тісному колі рідних чи друзів , і нам добре разом, затишно і тепло,- оце і є свято.
Ми разом з вами прожили непростий рік. Було у ньому багато тривог і напруги. Пандемія коронавірусу - це, звичайно, найбільший виклик. Переконаний, що ми відповіли на нього з честю. Попереду ще чимало випробувань. Але ми стали сильнішими, досвідченішими і вже бачимо світло у кінці тунелю.
Незважаючи на важкий рік, ми зуміли багато зробити для зміцнення матеріально-технічної бази центру, але ще більше завдань перед нами у наступному році. Відділення центру оновлюватимуться і модернізуватимуться. Маємо велику надію, що ми і далі йтимемо у фарватері сучасних вимог до діяльності екстреної медичної допомоги.
У ці передсвяткові дні я зичу усім витримки та оптимізму, надії та віри, достатку та затишку! Я бажаю зустріти Різдво та Новий рік у колі тих людей, яких ви любите, і щоб на святковому столі було все, що ви любите!
Бажаю, щоб у новому році ми усі зустрілися здорові та з оптимістичним настроєм, готові нести у завтрашній день місію добра та милосердя, як це було сто і більше років тому!
За святковим столом піднімімо келихи за наш центр, щоб він ніколи не опускав своєї високої планки і того авторитету, який дістався нам історично, за процвітання нашої України, за звільнення її від окупантів, за мирне життя!
З Новим роком та Різдвом Христовим!!!
З повагою -
Директор КНП “Центр ЕМД та МК” - А.Вершигора.


Немає опису світлини.
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК