Дорогі наші колеги!

Радий вітати вас зі Всесвітнім днем медсестри! Знаю, що оця асоціативність професії із рідною людиною - сестрою, не випадковість. Бо в медицині найвищий рівень фаховості приречений на невдачу без душевності і милосердя. І це чи найочікуваніша складова вашої такої непростої, такої важливої професії.
Протягом тисячоліть ви приймаєте на себе тягар людського болю та страждань. На ваші плечі лягла нелегка місія, але ви достойно несете її по життю, щодень підживлюючи її, сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки.
Усім цим якостям відповідала англійська медсестра милосердя Флоренс Найтінгейл, в день народження якої міжнародна організація Червоного Хреста і заснувала Всесвітній день медсестер, щоб нагадувати світу про вашу подвижницьку працю, ваше щоденне сумлінне служіння Добру, щоб ще і ще раз подякувати за вашу фаховість і доброчесність.
Сьогодні, вітаючи з професійним святом медичних сестер, ми згадуємо і медичних братів, фельдшерів - усіх, кого називаємо незамінним помічником лікаря. Ми бажаємо вашим серцям ніколи не втомлювалися дарувати людям своє тепло!
Нехай вас веде по життю компас добра і милосердя! Ми зичимо вам вдячності пацієнтів, злагоди в родинах, миру в країні і весни у душах! Нехай краса пробудження природи наповнює вас життєдайними силами!
Із професійним святом, дорогі наші колеги!

Директор
КНП “Центр ЕМД та МК” м.Києва: А.Вершигора

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК