25.05. В рамках форуму відбулася конференція “COVID-19 – глобальний виклик медицині та суспільству. Уроки. Висновки. Можливості для національної системи медобслуговування”. В частині “Секторальні аспекти реагування на епідемію COVID” виступила наша коллега д-р Н.І.Стахова - член УМЕС, член Експертної Ради при комітеті ВРУ. Тема Її доповіді стосувалася особливостей роботи екстреної медичної допомоги в умовах пандемії.
……………………………………
26.05. У програмі XII Міжнародного медичного форуму (25-27 травня 2021 р.) відбувався симпозіум “Актуальні питання медицини невідкладних станів і медицини катастроф”. Центр ЕМД та МК м.Києва - серед з організаторів цього заходу. З цікавими напрацюваннями на тему “Екстрена медична диспетчеризація в Україні” познайомив колег президент Всеукраїнської асоціації працівників швидкої, невідкладної і медицини катастроф А.В.Рогов. Фахівці нашого Центру теж підготували ряд актуальних доповідей.
Своїм баченням можливостей телеметрії у виборі правильної тактики ведення пацієнтів з гострим коронарним синдромом на догоспітальному етапі поділилися директор КНП “Центр ЕМД та МК м.Києва” А.В. Вершигора та заступник директора В.І. Суховатенко ( доповідач В.І.Суховатенко). Доповідь з актуальних питань діяльності екстреної медичної допомоги в умовах пандемії SARS-cov-2 підготувала група наших колег - П.Ф.Набухотний, Н.І Стахова, О.А. Потапенко, В.А.Холоденко (доповідач Н.І.Стахова).
……………………………..
27.05. В рамках форуму проходила “Школа медсестринства”, організована Асоціацією медичних сестер України. У її роботі взяв участь головний фельдшер Центру В.І.Дончак.
 
На світлинах: Заступник директора КНП “Центр ЕМД та МК м.Києва” В.І.Суховатенко, медики нашого центру, які брали участь у заходах форуму.
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК