Дорогі колеги!
Раді нагоді привітати усіх нас із черговою 119-ю річницею Київської швидкої, яку ми за доброю традицією хоча б подумки щороку відзначаємо 30 червня. Ми сприймаємо цю дату як певний рубіж чи підведення риски під зробленим, аби оцінити і проаналізувати здобутки та успіхи, помилки і прорахунки і , переплавивши їх у новий досвід, йти далі….
Ця дата також привід згадати цілу плеяду достойних і унікальних особистостей, які стояли біля витоків нашого центру, тримали його кермо упродовж багатьох десятиліть, передаючи з рук в руки як дорогоцінне надбання поколінь, як естафету професійності та гуманізму, спрямовану на порятунок життя та здоров’я людей. Недарма початкова назва закладу звучала як Рятувальна станція Товариства швидкої медичної допомоги міста Києва.
Хочемо побажати усім нам бути гідними продовжувачами цієї високої місії, не опускати високої планки надбань минулих поколінь, написати свої, нові сторінки сучасної історії Центру ЕМД та МК, якими будуть пишатися наші нащадки.
Наша робота нелегка. Але ми обрали цей шлях свідомо і маємо гідно відповідати на усі виклики нашого непростого сьогодення.
Я бажаю усім нам, аби ті труднощі, з якими пов’язана наша професія, робили нас сильнішими і мудрішими!
Бажаємо нам нових здобутків і перемог, сил та здоров’я, достатку у родинах та миру нашій країні!
В.о. директора: В.Тищенко
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК