Услід за відділеннями №8 та 14, які уже працюють у відремонтованих приміщеннях і навіть звикли до умов комфорту, на фінішну пряму виходять ремонтні роботи з благоустрою , а подекуди і добудови підрозділів. Важлива деталь: усі вони виконуються в одній кольоровій гамі – біло-червоній. Тепер вони будуть впізнаваними у мікрорайонах.
Мабуть, не варто нагадувати, скільки років і десятиліть відділення (підстанції) Центру чекали ремонтів, як складно було медикам працювати у занедбаних , часом, аварійних будівлях. Їх реконструкції та оновлення через брак коштів відкладалися з року в рік. І от справу зрушено з мертвої точки. Завдяки підтримці Київського міського голови В.Кличка та Департаменту охорони здоров’я КМДА цим роботам нарешті дано старт. Тільки цього року у процес капітального ремонту увійшли 7 відділень (підстанцій). Усі вони матимуть , окрім охайних робочих кабінетів, облаштованих диспетчерських, затишні кімнати для відпочинку, санвузли, душові, кухні-їдальні, фітнес-зали.
Інформація по відділеннях:
ВІДДІЛЕННЯ №2, вул.. Сергієнка,6. Тут ремонт на початковому етапі. Йде укріплення фундаменту, зроблено покрівлю, замінено вікна.
ВІДДІЛЕННЯ №6, вул. Зоологічна,3а. Готовність ремонтних робіт на рівні 90%. Залишилось облицювати цоколь. Ведеться облаштування території.
ВІДДІЛЕННЯ №7, пр. Свободи,22. Це відділення очікують найбільші зміни. Окрім реконструкції існуючого корпусу, заплановано і уже реалізується добудова гаража, надбудова споруди. Приміщення значно розширить свою площу і змінить свою конфігурацію. Та головне, стане для працівників більш функціональним і зручним. Уже залито фундамент під гараж,зроблено покрівлю, зрізані деякі дерева, у приміщенні розпочато ремонт.
ВІДДІЛЕННЯ №11., вул. Братиславська,3а. Ремонтно-будівельні роботи завершенні на 90%. Фасад – готовий. Кабінети також. Тут буде новим все - дах, вікна, двері, комунікації, санвузли і меблі. Наразі проводиться благоустрій території та заміна вхідної групи. До кінця року запланована перекладка тепломережі.
ВІДДІЛЕННЯ №13, вул. Ямська,43. Зроблена покрівля, фасад, розпочато внутрішні ремонтні роботи.
ВІДДІЛЕННЯ №16, вул.Ушакова, 14а. Тут висока ступінь готовності. Внутрішні роботи завершено. Стіни пофарбовані, вікна, двері , санвузли замінено. Доробляються комунікації. На черзі – благоустрій території.
ВІДДІЛЕННЯ №18 (номер, можливо, буде змінено), вул. Рокосовського, 2а. Ремонту цього приміщення чекали довго. Але практично за один місяць уже виконано фасад, залишилось облицювати цоколь, дах перекритий, вікна нові. На черзі- нові двері, санвузли, комунікації, і,звісно, облаштування території.
Тисніть посилання і дивіться світлини з відділеннями до ремонту і в процесі робіт.
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК