Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

30 років тому Верховна Рада УРСР прийняла історичний документ виняткового значення для долі українського народу - Акт проголошення Незалежності України. На геополітичній карті світу постала нова самостійна держава - Україна.

Незалежність нам не впала з неба. Ми були народом, який боровся за право мати свою державу усі минулі століття. На початку ХХ століття, в часи Української революції 1917–1921 років, наш народ зміг відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення Незалежності України вона була відновлена.

Нині наша країна переживає непрості часи через агресію Росії. Знову зі зброєю в руках українці захищають власну свободу та територіальну цілісність держави. Саме тому сьогодні це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною та прийдешніми поколіннями.

Цей день передає нам дух патріотизму та гордості за свою націю, бо для кожного українця нема землі милішої від тієї, на якій він живе. Тому що це – НАША ЗЕМЛЯ, НАША БАТЬКІВЩИНА.

Цінуйте її, любіть, охороняйте і вона віддячить вам сторицею. Бажаю Вам і Вашим близьким, міцного здоров’я, щастя та добробуту.

Слава Україні! 

Виконувач обов’язків директора: В.Тищенко

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК