Зустріч-конференція з лікарями-інтернами

            8-9 серпня 2016 року в актовому залі Центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва (далі Центр), за адресою вул. Б. Хмельницького 37 Б, відбулася зустріч-конференція з лікарями-інтернами. Цього року до Центру направлено 137 випускників медичних університетів, що є одним з найбільших розподілів за останні 10 років.

      Адміністрація Центру організувала зустріч з метою ознайомлення нових працівників зі структурою та роботою Центру ЕМД та МК в умовах міста Києва, відповісти на запитання та надихнути молодих лікарів до навчання та плідної праці у такій складній і відповідальній роботі, як лікар з медицини невідкладних станів.

         Директор Центру – Вершигора Анатолій Васильович у своїй доповіді презентував інновації, що були запроваджені в останні роки, висловив підтримку та готовність адміністрації Центру допомагати новоприбулим лікарям набувати досвід для становлення їх, як висококваліфікованих професіоналів своєї справи.

 

 

          Кожен заступник директора та керівник структурного підрозділу презентував  свій відділ та напрямок роботи, а також відповідали на запитання стосовно специфіки роботи Центру.

 

 

             Керівник профкому – Каплюк Людмила Борисівна  розповіла молодим спеціалістам про їх права, як членів профсоюзу, можливості оздоровлення для працівників швидкої допомоги та їх рідних, умови отримання матеріальної допомоги та спортивну роботу,  яка ведеться в Центрі.

 

 

Поздоровляємо молодих спеціалістів з входженням у великий, дружній колектив Центру!

                  Бажаємо сил та натхнення для здобуття високої кваліфікації лікаря                    

швидкої медичної допомоги!

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК