значок шидкої

16.04.2019

   Екстрена медична допомога України - на порозі істотного реформування служби, як, власне, і вся система охорони здоровя нашої держави. Нагадуємо, що Київський центр ЕМД та МК включений до пілотного проекту впровадження програмного продукту Централь-103. Повідомлялося також, що перезавантаження служби передбачає значну модернізацію апаратно-програмного комплексу, навчально-тренувального центру, спеціалізованого санітарного транспорту. Ринок сьогодні має чимало пропозицій у цьому спектрі. Вибір- за нами. Технічні служби Центру вирішили оцінювати модерність не за проспектами виробника, а за практичними показниками пропонованого обладнання.

     Корисний досвід технічного оновлення уже має, зокрема Центр ЕМД та МК міста Вінниця, яку в кінці березня відвідав керівний склад нашого Центру з тим, аби ознайомитися детальніше з новими технологіями уже у практичному вимірі з прицілом на виробника.

     Минулого тижня з тією ж метою було здійснено робочу поїздку до Білої Церкви, де дислокується Центр ЕМД та МК Київської області, відомий своїм новаторством. До групи увійшли директор Центру А.В Вершигора, заступник директора Л.І. Божко, начальник оперативно-диспетчерського відділу А.В Рогов, ст. фельдшер відділу Н.М. Гайдук, начальник вузла зв’язку І.О.Біленький та провідний інженер електрозв’язку О.В. Базан, начальник відділу автоматизованих систем - М.В. Клочков.

     Обєктом  особливого інтересу стала автоматизована система оперативно-диспетчерської служби Київського обласного Центру ЕМД та МК ті стандарти, яка вона забезпечує.

     Про особливості   роботи нового обладнання та можливості, яке воно відкриває для поліпшення якості медичних послуг , оперативності обслуговування викликів, гостям розповіли заступник директора Центру   В. В.Сидоренко та завідувачка ОДВ Г.М. Верес.

   Обмін думками щодо набутого досвіду , оцінка перспектив служби у світлі її реформування була корисною обом сторонам.

На світлинах: робочі моменти поїздки.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК