швидка_картинка.jpeg1. Департамент охорони здоров’я, з метою висвітлення щоденної роботи медиків, популяризації та підвищення престижу професії медичного працівника та з нагоди відзначення Дня медичного працівника, оголошує конкурс короткометражних документальних фільмів “Один день з професійного життя медика”. Хронометраж – 5 хв.

Ваших пропозицій чекають до 22.05.2019 заступник директора В.А. Тищенко та головний фельдшер Г.В. Піддубна.

2. З актами про виконання Колективного договору можна ознайомитись на сайті Центру ЕМД та МК: http://ssmp.health.kiev.ua/ Розділ Нормативна база

3. З 1 січня 2020 року, у відповідності до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони охорон здоров'я”, заклади усіх рівнів надання медичної допомоги, Зокрема заклади, які надають екстрену медичну допомогу, отримуватимуть оплату через Національну службу здоров’я України.

Для реорганізації закладів Міністерство охорони здоров’я України розробило Методичні рекомендації з питань перетворення закладів охорони здоров’я з бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства (http://moz.gov.ua/uploads/0/3562moz_metod_recomendations_autonomization_2018_ua_final_web.pdf).

4. З довідкою про використання коштів отриманих на спеціальний рахунок – за обслуговування масових та госпрозрахункових заходів можна ознайомитись на сайті Центру ЕМД та МК - http://ssmp.health.kiev.ua/Розділ Нормативна база

5. З метою вдосконалення оперативно-диспетчерської служби та інтеграції інформаційної системи Центру ЕМД та МК до електронної медичної інформаційної системи, розпочата підготовка технічного завдання для модернізації апаратно-програмного комплексу АІДС “Швидка медична допомога”.

Завідувачам відділеннями ЕМД прохання надати свої пропозиції до 01.05.2019.

     6. З новим наказом МОЗ України від 22.02.2019 № 446 “Деякі питання безперервного розвитку лікарів” можна ознайомитись на сайті Центру ЕМД та МК - http://ssmp.health.kiev.ua/Розділ “Нормативна база”

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК