07.11.2019

klu.JPG

      Про це повідомила прес-служба КМДА, посилаючись на слова першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника,який повідомив, що інтенсивність епідемічного процесу перебуває на низькому рівні. Саме тому наразі не потрібно вводити жодних додаткових заходів.

     Порівняно із попереднім тижнем, у Києві фіксують зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 4,9%. Це відбулося за рахунок дітей, хворих яких було 7 100. Серед дорослих захворіло 3 722 людини. 

     "Серед школярів захворюваність знизилась на 17,2%: 2 511 випадків, що становить 24,4% від загальної кількості захворілих дітей і 32,8% від загальної кількості осіб, які звернулися за медичною допомогою", каже Микола Поворозник.

      Зокрема, до лікарень потрапила 161 людина, серед яких 141 - це дитина.

      Як повідомлялося раніше, Україна отримає півмільйона вакцин проти грипу цього року - МОЗ

   Вакцину можна буде придбати в аптеках за свій рахунок, а також за кошти підприємств або місцевих бюджетів для пріоритетних груп ризику: медпрацівників, вчителів, дітей до 5 років, вагітних, літніх людей, пацієнтів з хронічними захворюваннями.

Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/u-stolici-zareyestruvali-ponad-desyat-tisyach-hvorih-na-grip-ta-grvi-1439526.html

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК