05.02.2020

shvidka.JPG

 

               ПОВІДОМЛЕННЯ

Відповідно до рішення Київської міської ради від 24 жовтня 2019 року      № 6/7579 «Про реорганізацію закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва» Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва реорганізовано шляхом перетворення його в комунальне некомерційне підприємство «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

03.02.2020р. до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про припиненняЦентру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, а також про проведення державної реєстрації комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва», як юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення.

Комунальне некомерційне підприємство «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), код ЄДРПОУ: 39007616 – є правонаступником Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, код ЄДРПОУ: 39007616.

Повне найменування юридичної особи – Комунальне некомерційне підприємство «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Скорочене найменування юридичної особи – КНП «Центр ЕМД та МК».

 

                                                    Директор      Анатолій ВЕРШИГОРА

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК