11.03.2020


0 02 05 505e76ebeeeb28c399aec72bed2c9bb79c3e3d9b1d77c1bd24f7f1f5a3621002 ec24006d

        Днями в урочистій обстановці колективу бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги нашого Центру, у складі лікаря Ростислава Замрія, фельдшера Антона Струка, водія Володимира Філоненка були вручені Почесні Грамоти Департаменту охорони здоров’я КМДА, фельдшеру Наталії Дорощук- Подяка Департаменту.

   Надаємо короткий послужний список нагороджених:

   Замрій Ростислав Олегович   працює лікарем з медицини невідкладних станів відділу медицини 2,5 року, брав участь у медичних ралі, посідаючи високі призові місця,успішно пройшов навчання та отримав сертифікат інструктора з перепідготовки парамедиків, постійно залучається до міжвідомчих навчань з підрозділами ДСНС та КАРС міста Києва. На разі входить до складу постійної бригади в ліквідації корона вірусу та інших небезпечних інфекцій.

   Струк Антон Станіславович – фельдшер з медицини невідкладних станів відділу медицини катастроф . У його активі - 7 років загального стажу на цій посаді, сертифікат інструктора з перепідготовки парамедиків, участь у до міжвідомчих навчань з підрозділами ДСНС та КАРС міста Києва.. Сьогодні працює у складі постійної бригади, задіяної в ліквідації коронавірусу та інших небезпечних інфекцій.

   Філоненко Володимир Іванович - водій I-класу спецавтомобіля екстреної медичної допомоги комунальної організації “ Київмедспецтранс”. За 10 років співпраці з медиками набув великого досвіду командної роботи, постійно бере участь у тренінгах з домедичної підготовки, має усі навички медичного техніка, багаторазовий учасник медичних ралі та міжвідомчих навчань з підрозділами ДСНС та КАРС міста Києва.

За звичним формулюванням до нагород: “За сумлінну працю, оперативну роботу, високий професіоналізм, відданість професії” - так багато смислів і емоцій, не одне врятоване життя, велика самовіддача… Ви- профі. Ви- справжні. Пишаємося вами!

       Усім колективом Центру приєднуємося до вітань і тиснемо ваші руки! Бажаємо нових нагород, нових визнань і професійного зростання!

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК