У Києві спеціалістів "швидкої" підтримують кілька десятків столичних підприємств. Про це УНН розповів директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва Анатолій Вершигора.


фото4.jpg

"Bowl café щоденно привозить свіжі соки для диспетчерів Центру. Компания Pizzburg доставляє піцу на 15-е відділення. Ще одна компания Mi Corazon привозить піцу у відділення № 12. Мини-готелі Kiev Sky Group Hotel забезпечують співробітникам номери. Moto Help допомагає в дорозі до і з работы. ДСНС міста надала 50 костюмов біозахисту і 500 респираторів, КП "Фармація" забезпечила одноразовими медичними масками і дезрозчинами, Фірма "Тристан" передала 102 літри дезрозчину", - разповів Вершигора.

     Крім того, за його словами, самотнім пенсіонерам "швидко" і, ветеранам станції, які живуть на одну пенсію, благочинна організація "Спілка самаритян України" надала 10 наборів зі всім необхідним вартістю понад 300 грн кожен, Червоний Хрест   України забезпечив 5-ть відділень кавою, цукром і молоком.

"Враховуючи що ми працюємо у надзвичайно важких умовах на передньому фланзі , є ризик інфікуватися, нам важко добиратися на роботу - для нас важлива не вартість допомоги, важлива – увага", - додав глава столичної " швидкої".

     Він закликав усіх, хто має бажання допомогти, звертатися до центрального офісу Центру ЕМД и МК по вул. Богдана Хмельницького 37б, або за телефоном 044 234 5186.

   Як повідомляв УНН , заступник міністра охорони здоров»я - головний санітарний лікар України Віктор Ляшко раніше заявляв, що розпорядився забезпечити медиків, які надають допомогу хворим на коронавірус, горячим харчуванням.

ДжерелоУНН

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК