Дорогі колеги, друзі!

Від щирого  серця вітаю усіх вас із Днем медика!

День_медика.png

Ми з вами обрали одну з найблагородніших професій на землі і найвідповідальнішу. Адже як часто в наших руках опиняється людська доля, життя і смерть, сльози відчаю і радість буття. Нам  дякують і  нас сварять, але завжди, коли виникає загроза життю та здоров’ю -саме від нас чекають порятунку, полегшення страждань….  Тому ми не маємо права на помилку, на прояв слабкості,  на байдужість.

Я радий нагоді ще раз подякувати усім  лікарям, фельдшерам,  диспетчерам, молодшим медичним сестрам, водіям усім, хто забезпечує безперебійну роботу нашого центру, за вашу самовіддану працю, за жертовність і стійкість, за гаряче  наповнене добром та милосердям серце.

Сьогодні ми з вами проходимо нелегкий період -це боротьба з COVID-19. Жорсткі умови роботи  в період карантину продемонстрували кращі якості нашого колективу: високий професіоналізм і  командні навички роботи. Так, ми команда, яка  з честю справилася і продовжує  справлятися з покладеними на неї завданнями. Ми команда, яка тримає удар і готова гідно відповідати на виклики часу. Дякую, ми разом!

Мене особливо  радує, що нам вдалося реально захистити життя та здоров’я персоналу наших бригад, які працюють з пацієнтами з COVID-19. Ми маємо дуже низький рівень враження  наших співробітників корона- вірусом. Звісно, цим ми  завдячуємо владі міста, яка   в час пандемії підтримку медицини визначила як пріоритетну. Ми низько вклоняємося нашим благодійникам, які  з самого початку оголошеного карантину забезпечували  центр засобами індивідуального захисту та не тільки! Користуючись нагодою, хочу  сказати і їм величезне  людське  спасибі. За святковим столом ми згадаємо про вас.

Дорогі друзі!

У переддень нашого професійного свята я бажаю вам і вашим родинам домашнього затишку,  благополуччя, доброго здоров’я, миру! Нехай компас вашого життя  завжди тримає напрямок оптимізму та впевненості у завтрашньому дні!

І ще, дуже важливе. Бережіть себе і своє здоров’я! Сьогодні воно є цінністю не тільки вашою, а  й України. Робіть все, аби вийти з цієї ситуації з мінімальними втратами. А сьогодні ще раз дякую вам за громадянську позицію, за професіоналізм, за витримку та силу духу! Тримаймося!

Все буде добре!

З найщирішими побажаннями від адміністрації 

Центру ЕМД та МК –

 Директор                                                  Анатолій Вершигора

 

15.06.2020 р.

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК