Ми стоїмо на порозі двох знаменних дат - 8 Травня- День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни та 9 Травня- День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Вносячи до календаря 8 Травня, Україна доєдналася до європейської традиції, яка робить акцент не на тріумфі перемоги, а на необхідності та умінні цінувати мир, безкомпромісно захищати його.
Сучасна історія свідчить, що людство так і не створило дієвого запобіжника виникненню воєн.Про це свідчить і Афганська війна, у якій українці змушені були брати участь, оскільки Україна на той час перебувала у складі СРСР. Уже восьмий рік триває виснажлива російсько-українська війна - знову окуповані території, переповнені госпіталі, знову матері ховають своїх синів та дочок, знову тисячі дітей зростатимуть сиротами.
Сьогодні Україну у її прагненні відновити мир на своїй землі підтримує увесь світ, наші збройні сили надійно тримають оборону, не пускаючи ворога вглиб країни і ми живемо вірою, що нам вдасться зупинити кровопролиття, звільнити свої території від чужинців і уже під мирним небом розбудовувати європейську Україну.
У нашому великому колективі працювало чимало ветеранів Другої світової війни, але час безжальний…Зараз серед нас чимало тих, хто пройшов кривавими шляхами Афганської війни, багато наших медиків брали участь у АТО та ООС на Сході України, деякі несуть свою службу і зараз.
Висловлюючи подяку кожному за вірне служіння Батьківщині, ми бажаємо усім їм доброго здоров’я та благополуччя, злагоди і любові у родинах!
Ми вітаємо увесь наш колектив з цим знаменним днем і закликаємо пам’ятати, якою ціною нам дістався мир 76 років тому, якою ціною ми виборюємо його сьогодні.
До Дня пам’яті та примирення наші співробітники - учасники бойових дій - одержать матеріальну винагороду. Це найменше, що ми можемо зробити для вас. Ще раз висловлюємо вам подяку! Низький уклін кожному з вас!
 
З повагою,
директор КНП “Центр ЕМД та МК” м.Києва
А.Вершигора
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК