Сьогодні відбулося вручення подарунків учасникам танцювального флешмобу, приуроченого Всесвітньому дню екстреної медичної допомоги «EMDAY 2021», участь в якому взяв колектив відділу медицини катастроф КНП «Центр ЕМД та МК»

З призовим, третім місцем, наших колег особисто привітали організатори флешмобу, представники ВГО «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги» – керівник проєкту «Школа екстреної медичної допомоги» – Сергій Довгань та виконавча директора організації - Анна Воротинцева. Вони подарували кавомашину та набір примірників "Том IV: клінічні маршрути (протоколи) пацієнта під час надання екстреної медичної допомоги на догоспітальному етапі" зі щирим сподіванням, що це допоможе в складній роботі лікарів.

Зі словами подяки виступив в.о. директора КНП «Центр ЕМД та МК» Володимир Тищенко. Він наголосив про важливість привернення уваги до екстреної медичної допомоги, а саме до її людського обличчя у важкий час, який переживає весь світ і наша країна. А також повідомив, що до призу від організаторів КНП «Центр ЕМД та МК» виплатить кожному учаснику премію в розмірі посадового окладу.

 

© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК