Адміністрація КНП “Центр ЕМД та МК м.Києва” з глибоким сумом повідомляє, що 3 жовтня після тяжкої і тривалої хвороби на 71-му році перестало битися серце директора Центру, Заслуженого лікаря України Анатолія Васильовича Вершигори.
Медичній галузі Анатолій Васильович віддав понад 45 років свого життя, з них Київській “швидкій” – 42, а його стаж на посаді директора Центру (раніше головного лікаря Станції) складає 32 роки. Він знав роботу Центру до найменших дрібниць, адже пройшов тут шлях від рядового лікаря виїзної бригади до очільника закладу. Анатолій Васильович любив свій колектив, віддавав усього себе роботі. Центр для Анатолія Васильовича був другим домом, його життєвим простором, а він для центру – душею і невтомним мотором. Анатолій Васильович часто бурхливо реагував на промахи та помилки в роботі, на якісь незлагодженості, прагнучи довести діяльність центру до точності годинникового механізму. Багато чого вдалося, багато залишилося в планах... Анатолій Васильович будував їх до свого останнього дня, підтримував тісний контакт з колегами, цікавився роботою закладу, давав доручення, поради, обговорював святкування круглої дати – 120-річчя створення Центру. Таким він був – небайдужим, неспокійним, відданим справі.
А.В. Вершигора присвятив усе своє життя медицині, вірно служив людям, пропускав через своє серце чужий біль і біди. Сьогодні важко знайти потрібні слова, аби висловити усю гіркоту втрати. Зупинилося назавжди серце хорошої людини, Професіонала з великої літери, мудрого керівника. Натомість залишилися світлі спогади і вдячність колег, учнів, друзів, рідних і його чесне ім’я.
У цю тяжку і скорботну хвилину колектив Центру висловлює щире співчуття рідним Анатолія Васильовича. Сьогодні, поділяючи ваш біль, ми серцем і думками з вами.
Спочивайте з миром, Анатолію Васильовичу. Світла Вам пам’ять!
Прощання з Анатолієм Васильовичем Вершигорою відбудеться 6 жовтня об 11-й годині у соборі Михайлівського Золотоверхого монастиря.
 
Адміністрація КНП “Центр ЕМД та МК міста Києва”.
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК