ДО УВАГИ КИЯН !
 
З метою раннНа зображенні може бути: 2 людини та текстього виявлення та зменшення рівня смертності від меланоми серед населення Києва, під патронатом Департамент охорони здоров'я міста Києва #ВалентинаГінзбург в столиці з 22 по 28 травня відбудеться тижневик до Всеукраїнського Дня меланоми в рамах котрого передбачено проведення безвідмовного та безкоштовного дерматоскопічного обстеження пацієнтів без направлення сімейного лікаря (терапевта, педіатра).
Вказані скринінгові обстеження будуть проводитись на базі КНП "Консультативно-діагностичний центр", КНП "Дерматовенерологія", КНП "Київська міська студентська поліклініка та КНП "Київський міський клінічний онкологічний центр".
Окрім того, КНП "Київський міський клінічний онкологічний центр" проводитиме профілактичні огляди, обстеження та лікування в разі необхідності пацієнтів, які будуть направлені для уточнення діагнозу.
Скринінгові обстеження будуть проводитись лікарями переважно у другу зміну, в зручні дл пацієнтів години, а також у вихідні дні.
#Перевірте себе, #Пройдіть скринінгове обстеження!
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК