14 жовтня у День захисника і захисниць України, в свято Покрови Пресвятої Богородиці, традиційно ми вшановуємо сучасних захисників та захисниць України, а також героїв різних епох нашої історії. В цей день ми згадуємо загиблих воїнів та дякуємо тим, хто присвятив своє життя захисту Української держави.
Восьмий рік триває російсько-українська війна на Сході України. З різною інтенсивністю, однак вона не зникла з порядку денного України та світу. Тому ми повинні пам’ятати про тих, хто щодень захищає нас від ворога.
Напередодні свята в актовій залі КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» профспілка та адміністрація Центру привітали працівників «швидкої» - учасників російсько-української війни і тих, хто сумлінно працює в екстреній медичній допомозі.
Голова профспілки Наталя Стахова виступила зі словами подяки тим, хто був на війні, віддав частину свого життя і здоров’я в боротьбі з російським ворогом за територіальну цілісність нашої держави. Побажала всім нам перемоги і мирного життя, щоб ми могли й надалі успішно виконувати свою роботу кожен день, створювати сім’ї, піклуватися про рідних. Наталя Іванівна подякувала і тим, хто бореться тут кожен день з пандемією коронавірусу, щодня наражаючись на небезпеку, і побажала кожному постійного заступництва Пресвятої Богородиці.
До слів привітання з нагоди Дня захисника України приєднався заступник в.о директора Центру з організаційного забезпечення та контрольно-аналітичної роботи Вадим Суховатенко і повідомив, що кожен працівник Центру, який має посвідчення учасника бойових дій, отримає премію в розмірі посадового окладу.
Хвилиною мовчання вшанувати полеглих українців у війні з Росією запропонував завідувач 11-го відділення Петро Набухотний і додав, які б виклики на стояли перед нашою країною, екстрена медична служба щодня робитиме все можливе, щоб врятувати життя.
Медпрацівники отримали символічні виплати і почесні грамоти «За сумлінну працю, значний особистий внесок з підвищення рівня медичного обслуговування населення столиці та з нагоди Дня захисників і захисниць України».
© КНП ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ МІСТА КИЄВА

ЦЕМД та МК